Rønsholdt Songs of Doubt live opname

De uitzending op Radio 4 van de opname van de première van Songs of Doubt van Niels Rønsholdt is terug te beluisteren via de link

http://www.radio4.nl/luister-concerten/concerten/5590/musica-sacra-2015-songs-of-doubt

CD Jan Welmers

Het Orgelpark Amsterdam heeft een dubbel-cd uitgebracht met muziek van de Nederlandse componist Jan Welmers. Het is een live opname van het concert ter gelegenheid van het componistenportret van Jan Welmers op 16 november 2014. Aan dit concert werkten mee: Studium Chorale, Leo van Doeselaar, Hester Groenleer, Hans Leenders, Jetty Podt, Ruud Roelofsen, Willem Tanke, Marcel Verheggen, Anton Weeren, Marleen Wester.

merkstenen[1]

Het indrukwekkende Licht en Donker IV voor solisten, koor en orgel wordt vertolkt door Studium Chorale, Marcel Verheggen orgel en Hans Leenders dirigent.

De cd is verkrijgbaar bij het Orgelpark en bij Studium Chorale.
Kosten € 25,- + eventuele verzendkosten.

 

Rondom Jolivet

De opname van het concert Rondom Jolivet van 9 februari 2014 in het Orgelpark Amsterdam is terug te beluisteren via http://radio.omroep.nl/u/261775/?silverlight vanaf het tijdstip 1:28:00 uur. De door Omroep Max gemaakte opname werd op zondag 16 februari uitgezonden op radio 4 in het Avondconcert vanaf 20.00 uur.

 

Mozart: Requiem

Mozart: Requiem KV 626 (solisten, koor en orgel) / Fantasie in f (KV 608) / Fantasie in f (KV 594) voor orgel.
Ilse Erens, sopraan / Mirjam Schreur, alt / Erik Slik, tenor / Robbert Muuse, bas / Leo van Doeselaar, orgel / Studium Chorale / Hans Leenders, dirigent
Het Openingsconcert van het Internationaal Orgelfestival Haarlem in de Grote of St. Bavokerk te Haarlem op 17 juli 2010 is gewebcast door de Avro en hier te bekijken.