Masterclass for Choral Conductors 2022 UITGESTELD

International Masterclass for choral conductors 2022

Unfortunately, due to the covid measures, the international masterclass for choral conductors will be postponed. We will give an update here as soon as we know when the masterclass can take place again.

----
For the sixth time, Studium Chorale organizes an international masterclass for choral conductors. Daniel Reuss and Hans Leenders will work with a maximum of 10 participants. The programme will conclude with a concert. All masterclasses and the concert will be open to the public.

See below for information in English for conductors.

Masterclass voor koordirigenten door Daniel Reuss en Hans Leenders

Vanwege de nieuwe maatregelen moet de masterclass voor koordirigenten die gepland stond voor 6 t/m 9 januari 2022 helaas worden uitgesteld. Zodra de nieuwe data bekend zijn, zullen we het hier vermelden.

----
In navolging van eerdere succesvolle edities is er ook in 2022 weer een masterclass voor getalenteerde koordirigenten. De masterclass wordt gegeven door de gerenommeerde dirigenten en docenten Daniel Reuss en Hans Leenders. Deelnemers krijgen de kans hun kennis en vaardigheden te vergroten door te werken met beide docenten en de professionele zangers van Studium Chorale.
Er kunnen maximaal 10 dirigenten deelnemen aan deze masterclass, maar de lessen en het slotconcert zijn toegankelijk voor publiek.

Docenten – Daniel Reuss en Hans Leenders

7 januari 2022
14.00-17.00 & 19.00-22.00u:
Masterclasses

8 januari 2022
10.00-13.00 & 14.00-17.00u:
Masterclasses

9 januari 2022
11.30-13.00u:
Masterclass

9 januari 2022
15.00-16.00u:
Slotconcert

Luthersekerk, Hondstraat 14, 6211 HW Maastricht

Entree workshops: 10.- per workshop inclusief koffie/thee.
Bij voorkeur vooraf aanmelden via info@studiumchorale.nl. Tevens zijn kaarten op de dag van de workshops te koop aan de deur.

Entree slotconcert: gratis toegang; vrije gave wordt op prijs gesteld. Reserveren aanbevolen via info@studiumchorale.nl.